Digitoucan on vuonna 2011 perustettu yritys, joka tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista palvelua.

Toteutusten lähtökohdat

Kaikki toimeksiannot toteutetaan asiakkaan tarpeiden pohjalta ja laadusta tinkimättä silloinkin kun aikataulu on kiireinen. Hyvällä suunnittelulla ja oikoteitä käyttämättä vältetään usein kallis toteutusten jälkeenpäin korjaaminen.

Digitoucan hoitaa projekteihin liittyvän yhteydenpidon kolmansien osapuolien kanssa jotta asiakas voi keskittyä olennaiseen. Toteutuksen valmistuessa kaikki on käyttövalmiina asiakasta varten.

Avoin lähdekoodi

Digitoucan käyttää ratkaisuissan avoimen lähdekoodin ratkaisuja aina kun se on mahdollista ja toteutuksen kannalta mahdollista. Avoimen lähdekoodin ohjelmistojen käytöstä ei koidu ylimääräisiä lisenssimaksuja. Maailmanlaajuisen yhteisön ansiosta tuki on saatavilla ympäri vuorokauden ja kiireelliset tietoturvapäivitykset voidaan toimittaa ohjelmistoihin nopeasti ja luotettavasti.

Osallisuus kehittäjäyhteisöissä

Olen toiminut avoimen lähdekoodin projektien parissa vuodesta 2006 erilaisissa johtamistehtävissä sekä osana erilaisia yhteisöjä. Työpanokseni on jakautunut muun muassa grafiikkaan ja verkkosivustoihin liittyviin tehtäviin sekä yhteisöjen kehittämiseen.

Tällä hetkellä toimin Xubuntu-käyttöjärjestelmän verkkosivustoista vastaavana päällikkönä. Aiemmin olen toiminut myös projektin projektipäällikkönä sekä markkinointipäällikkönä. Olen Shimmer Project -kollektiivin toinen perustajajäsen. Kollektiivin tavoitteena on tehdä avoimen lähdekoodin sovelluksista kauniimpia ja helppokäyttöisempiä.