Graafiset työt

Digitoucan hoitaa suunnittelutyöt aina pienimmistä esitteistä ja verkkobannereista ulkomainontaan sekä kokonaisvaltaisiin yritysten ja yhteisöjen graafisiin ilmeisiin malleineen ja ohjeistuksineen. Työt voidaan toteuttaa myös olemassa olevan graafisen ohjeistuksen pohjalta.

Aineisto toimitetaan aina painovalmiina tai muussa tarvittavassa muodossa. Vuosien kokemuksen ansiosta lopputulos on sellainen kuin pitikin niin verkko- kuin printtipuolellakin.


Verkkosivustot

Digitoucan suunnittelee ja toteuttaa yksilölliset ja käytännölliset verkkosivustot, jotka toimivat myös mobiililaitteilla. Graafinen ulkoasu suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeen ja sivuston luonteen mukaisesti.

Tekniset ominaisuudet toteutetaan sitoutuen standardeihin, mikä takaa sivuston toiminnan myös tulevaisuudessa. Sivustojen teknisenä alustana toimii WordPress, joka on suosittu ja helppokäyttöinen avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä. Tarpeen vaatiessa sivustot voidaan toteuttaa alusta alkaen myös mittatilaustyönä.

Avaimet käteen

Kaikki työt toteutetaan avaimet käteen -periaatteella. Käyttöönotto on helppoa eikä sivuston sisällön päivittämiseen tarvita teknisiä muutoksia.

Sivustojen kohennustyöt

Sivuston täysivaltainen uudistus ei ole aina mahdollista tai tarpeellista. Joskus sivusto vaatii vain nykyaikaistamista, esimerkiksi tuen mobiililaitteille. Digitoucan toteuttaa päivitys- ja muutostöitä olemassa oleville sivustoille. Kysy lisää!


Sisällön konsultointi

Viimeistelty sisältö tehostaa viestiä ja auttaa tekemään projektistasi onnistuneen. Digitoucanin kokemusaloihin kuuluvat erilaisten kampanjoiden toteutukset sekä nuoriso-, sosiaali- ja kirkon ala.

Konsultointi voidaan suorittaa graafisen työn tai verkkosivuston teknisen toteutuksen ohessa tai erikseen. Kysy lisää!