Kokonaisvaltaista palvelua

Digitoucan auttaa sinua verkkosivustojen sekä graafisen materiaalin suunnittelussa ja toteutuksessa – oheistarpeita unohtamatta.

Teknisen ja graafisen toteutuksen lisäksi myös sisällön laadulla on väliä, joten autamme sinua tarvittaessa viimeistelemään myös sisältösi.

jean wimmerlin

Yksilölliset ja käytännölliset
verkkosivustot

WordPress-sivustot

Rakennamme sivuston ytimenä toimivat WordPress-teemat käsityönä. Teemaa täydentämään valitsemme huolella käyttötarkoituksen vaatimat lisäosat ja asennamme ne käyttöön.

Kokonaisuus on nopea, responsiivinen ja käytännöllinen sivusto myös ylläpitopuolella. Kaikki sivustot toteutetaan julkaisuun asti heti valmiina käyttöön ja rajoittamattomilla muokkausoikeuksilla.

Tänään ja huomenna

Sivuston elämä ei pääty julkaisupäivään vaan alkaa siitä. Olemme tukenasi sivustoon liittyvissä kysymyksissä myös julkaisun jälkeen.

Jotta sivustot ovat mahdollisimman pitkälle tulevaisuusyhteensopivia ja toimivat parhaalla mahdollisella tavalla eri alustoilla, käytämme rakentamillamme sivustoilla WordPressin ydinominaisuuksia ja seuraamme verkkosivustoihin liittyviä standardeja ja suosituksia.

Samuel Scrimshaw

Graafista suunnittelua
printtiin ja verkkoon

CMYK vai RGB?

Suunnittelemme ja toteutamme graafiset työt niin printti- kuin verkkopuolelle toiveittesi ja tarpeittesi pohjalta.

Otamme suunnittelussa huomioon lisäksi eri medioiden ominaispiirteet yksityiskohtia myöten, jotta viestisi tulee esille mahdollisimman tehokkaasti.

Kokonaisvaltaiset toteutukset

Graafiset toteutukset ovat aina osa isompaa kokonaisuutta. Toimitamme pyytäessäsi graafisen ohjeistuksen töiden ohessa tai suunnittelemme työt olemassa olevan graafisen ohjeistuksen pohjalta.

Valmistamme aineston aina täysin valmiiseen muotoon ja toimitamme sen pyytäessäsi painoon tai kolmannelle osapuolelle sovittuun määräpäivään mennessä.

Jonathan Larsen

Laajemmat ratkaisut
kumppanien kanssa

Verkkomaksu­toteutukset

Digidone Shop on WordPress-lisäosa, jolla otat verkkomaksut helposti haltuun. Lisäosa on rakennettu erityisesti suomalaisia verkkomyyjiä varten.

Lue lisää

Kenrick Mills

Jäikö kysyttävää?
Ota rohkeasti yhteyttä!

Digitoucan

Kotipaikkakunta Helsinki
Y-tunnus 2394662-4

Andy Holmes

Digitoucan
Briefly In English

The Company

Digitoucan is a company based in Helsinki, Finland, offering services in graphic and web design and more.

We deliver comprehensive, ready to use solutions for companies, organizations and individuals.

The Services

Websites that are practical, standards compliant and responsive. Built on top of WordPress or handmade from scratch on demand.

Graphic design for web and print from the smallest brochures and logos to large-scale outdoor advertising and brand identities.

jean wimmerlin